Llotja de Reus

La Borsa del col·leccionista

La Borsa del col·leccionista

La Borsa del Col·leccionista va néixer dins l'estructura de la Llotja de Reus, i es va inaugurar el 19 de gener de l'any 1975. Ho va fer l'Alcalde Josep F. Llevat Briansó acompanyat del Tinent d'Alcalde de Cultura Anton M. Vidal Colominas, acompanyats dels regidors Amat i Fernández, el President de la Cambra i diverses personalitats relacionades amb el món de la filatèlia i el Col·leccionisme.

La Comissió que va posar en marxa la Borsa, presidida per Anton M. Vidal Colominas l'integraven  els senyors Josep Portal, Antoni Batlle i Guastau Duràn, ajudats per Josep M. Borrell.

Era una resposta a la llarga tradició del col·leccionisme a la ciutat de Reus i a la seva àrea d'influència. La gran vitalitat dels borsistes i la tasca realitzada durant més de trenta anys, ha fet que setmanalment , els diumenges, es celebrin a la Sala de Contractacions de la Llotja exposicions monogràfiques, subhastes de col·leccionisme i brocanteria, trobades filatèliques, de numismàtica, de vitoles, de cartofília, de plaques de taps de cava....

 

Llotja de Reus 2006.   Plaça Prim, 6  - 43201 - Reus. Tel. 902 33 80 80